Bolboreta

 | Empresa associada al R.O.E.S.P de la Generalitat de Catalunya amb Nº 0558CAT-SB

Truca’ns o demana pressupost

 | Empresa associada al R.O.E.S.P de la Generalitat de Catalunya amb Nº 0558CAT-SB

els nostres serveis 3

SERVEIS

Estem especialitzats en els serveis relacionats amb la Salut Ambiental i el Control de Plagues

Bolboreta tracta des del seu inici, portar a terme sistemes de control de plagues adequats a cada tipus de plaga i client, tractant de minimitzar l’impacte dels serveis de control i proporcionant als nostres clients tota la professionalitat que ens atorga la nostra experiència en el sector.

En Bolboreta desenvolupem Serveis per al Control de Plagues, Seguretat Alimentària-APPCC, Legionella, Formació i Sistemes Higiènic-Sanitaris.

els nostres serveis 3
Control de plagas

CONTROL DE PLAGUES

Controlem les espècies animals implicades en la transferència de malalties infeccioses per a l’home.

Control de legionela

CONTROL DE LEGIONELLA

Realitzem tractaments per a la prevenció i control de Legionel·la i millorar la qualitat de l’aigua a Barcelona i la resta de Catalunya.

Seguridad alimentaria

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

El Sistema d’Autocontrol s’ha convertit en una eina eficaç per assegurar la salubritat dels aliments.

shutterstock 1641712366

FORMACIÓ

En les activitats relacionades amb la salut ambiental, és molt important la correcta formació i especialització del personal que les desenvolupa. Bolboreta ofereix cursos de formació especialitzats per a empreses.

shutterstock 1266059017

SERVEIS HIGIENICO-SANITARI

L’actual normativa higiènic-sanitària, obliga mantenir les installacions sanitàries i el seu entorn (lavabos, dutxes, vestuaris, sales d’atenció mèdica, …) correctament equipades per mantenir els seus aspectes higiènics lliures d’amenaces.

shutterstock 2162278007

CONTROL DE AIRE INFERIOR

Va dirigida a aquella empresas que quieren dar una calidad del aire interior para usuarios y empleados, incluyendo la evaluación, el asesoramiento y la posterior ejecución de las medidas necesarias para lograr una calidad del aire interior óptima. Si requieres este servicio contáctanos por whatsapp al 640 893 107.

Abrir chat
1
hola