Truca'ns les 24h o demana'ns pressupost al 640 893 107
Serveis

Estem especialitzats en els serveis relacionats amb la Salut Ambiental i el Control de Plagues


  • Bolboreta tracta des del seu inici, portar a terme sistemes de control de plagues adequats a cada tipus de plaga i client, tractant de minimitzar l'impacte dels serveis de control i proporcionant als nostres clients tota la professionalitat que ens atorga la nostra experiència en el sector.
    En Bolboreta desenvolupem Serveis per al Control de Plagues, Seguretat Alimentària-APPCC, Legionel•la, Formació i Sistemes Higiènic-Sanitaris.

CONTROL DE PLAGUES

Controlem les espècies animals implicades en la transferència de malalties infeccioses per a l'home.

Veure més

CONTROL DE LEGIONEL•LA

Realitzem tractaments per a la prevenció i control de Legionel·la i millorar la qualitat de l'aigua a Barcelona i la resta de Catalunya.

Veure més

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

El Sistema d'Autocontrol s'ha convertit en una eina eficaç per assegurar la salubritat dels aliments.

Veure més

FORMACIÓ

En les activitats relacionades amb la salut ambiental, és molt important la correcta formació i especialització del personal que les desenvolupa. Bolboreta ofereix cursos de formació especialitzats per a empreses.

Veure més

Serveis Higienico-Sanitari

L'actual normativa higiènic-sanitària, obliga mantenir les instal•lacions sanitàries i el seu entorn (lavabos, dutxes, vestuaris, sales d'atenció mèdica, ...) correctament equipades per mantenir els seus aspectes higiènics lliures d'amenaces.

Veure més

Control de aire interior

Va dirigida a aquella empresas que quieren dar una calidad del aire interior para usuarios y empleados, incluyendo la evaluación, el asesoramiento y la posterior ejecución de las medidas necesarias para lograr una calidad del aire interior óptima. Si requieres este servicio contáctanos por whatsapp al  640 893 107.

Pots enviar-nos un missatge o un watsApp a  640893107