Truca'ns les 24h o demana'ns pressupost al 640 893 107
CONTROL DE PLAGUES


El control de plagues és nostra principal línia de negoci.
Som experts solucionar qualsevol plaga que et trobis    Des de Bolboreta considerem el Control de Plagues, la principal línia de negoci que desenvoluparem i sobre les quals pivotaran la resta de serveis. El concepte de plaga urbana, d'acord amb les directrius de l'OMS (1988), ès el següent: entenem per aquelles espècies animals implicades en la transferència de malalties infeccioses per a l'home, o en el dany o deterioració de l'hàbitat o del benestar humà. Hi ha espècies animals que desencadenen situacions de risc per a la població humana per picada, mossegada o simple molèstia, o bé per ser vehicles de transmissió de malalties infeccioses o vectors, com per exemple, determinats insectes o mamífers (rosegadors).


Estratègies de control


    Les estratègies de control de les plagues urbanes s'enquadren dins del concepte bàsic de “sanejament del mitjà i gestió ambiental d'insectes, rosegadors i microorganismes nocius”, d'acord amb l'expressat per l'OMS, diferenciant quatre línies d'acció.

Sanejament del mitjà


    Aplicant una sèrie de mesures per corregir factors del Medi ambient que influeixen o poden influir en l'expansió vectorial: higiene d'aliments, eliminació d'escombraries, control d'aigües residuals, etc.

DESRATITZACIÓ

RATA GRISA DEL CLAVEGUERAM

Mesura de 21 a 27 cm de longitud, la cua té de 17 a 22 cm i pesa de 280 a 520 gr. El cos és tosc i la cua coberta d'escates en anell; el mantell és gris fosc en el llom. El musell és rom i les orelles curtes.

RATA COMUNA

Amb un cos de 17 a 27 cm de llarg, amb una cua de 15 a 23 cm i un pes de 180 a 600 gr aquest tipus de rata pot tenir fins a 16 cries en cada ventrada arribant a suposar un veritable problema.

RATA NEGRA

Aquesta espècie és originària d'Àsia tropical. Pot arribar a mesurar de 16 a 22 cm i la seva cua de 17 a 24 cm. El seu pes oscil•la entre els 150 i 250 gr i el seu pelatge és negre (de vegades més grisenc) amb el musell punxegut.

DESINSECTACIÓ

PANEROLA GERMÀNICA

Els exemplars mesuren aproximadament 1.5 cm. Viu en habitatges humans i és una plaga extesa per gairebé tots els continents.

PANEROLA AMERICANA

TTé un color vermellós i pot arribar a mesurar fins a 40 mm, sent una de les de major grandària dins de les plagues urbanes.

PANEROLA ORIENTAL

Té una longitud d'aproximadament 2,50 cm, i presenta un cos brillant. Té preferència pels llocs humits.

CHINCHES DEL LLIT

L'espècie de chinche que millor s'ha adaptat a l'entorn humà. Es troba en climes temperats i s'alimenta de sang.

MOSQUITS

Tenen una probòscide preparada per perforar la pell dels mamífers, aus, rèptils o amfibis per succionar la seva sang.

PUCES

SEs coneixen unes 1900 espècies, diverses de les quals poden transmetre malalties com el tifus, la pesta o les tènies.

FORMIGUES

Treballadores com ningú aquesta plaga pot ser un enemic difícil d'erradicar. Tot i així no se'ns resisteix.

CORC

Escàs en la naturalesa i molt lligada a l'home, s'alimenten de fusta en la seva fase de larva danyant els mobles.

SCLERODERMA

Sent una espècie paràsita del corc, la seva presència indica que els nostres mobles poden estar en perill.

TÈRMIT

No nomès espatllen els mobles sinó que poden arribar a perjudicar l'estructura de l'habitatge.

ALTRES INSECTES

Si el teu problema no apareix aquí no dubtis a cridar-nos, podem eradicar qualsevol plaga.

DESINFECCIÓN

Eliminació de microorganismes nocius


    La lluita integrada de control de plagues urbanes no serà possible sense informació sobre la biologia i ecologia dels vectors. En l'actualitat les mesures contra les plagues no poden consistir únicament en l'aplicació de plaguicidas, sinó que han de basar-se en el coneixement de les espècies. Com propugna l'OMS, la gairebé exclusiva dependència dels agents químics ha de reemplaçar-se gradualment per estratègies de lluita integrada que incorporin mesures d'ordenació del mitjà, lluita biològica i altres mètodes tant innovadors com senzills.
Pots enviar-nos un missatge o un watsApp a  640893107